10 možností jak marinovat maso na gril aby bylo křehké #477

V tomto videu si ukážeme jaké jsou možnosti jak marinovat maso tak aby bylo křehké. Za sebe můžu doporučit všechny varianty, které jsem zde odzkoušel, i když některé bych pro příště lehce upravil.
A přestože nejsem velký příznivec marinování, raději marinuji na sucho, tak pokud si nejste jisti kvalitou masa, tak to má smysl.

Marinování krkovice
1. nic
2. sůl mřížka
3. sůl vakuum
4. Praganda lák
5. olej sůl vakuum
6. ananas sůl vakuum
7. cocacola sůl vakuum
8. praganda vakuum
9. grep sůl vakuum
10. sojovka světlá vakuum


Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/