#158 jemně zauzené krůtí prso
kuře
prso
recept
hovězí
burger
hamburger
krůtí
omáčka
Pohlreich
maso
žebra
grilování
vepřové
vaněk
grill
bbq
pepřová
roláda
trhané
bůček
koleno
mleté
cheesburger
pipmaster
napoleon
broilking
weber
grilovaný
dřevěné
uhlí
Bacon
Rub
Pečené
Grilovat
plynu
plynovém
grilu
drůbež
kořenící
směs
koření
gril
barbecue
kuřecím
grilovací
žebírka
steak
steaky
krůtí prso
jemně zauzené krůtí prso
jemně krůtí prso
zauzené krůtí prso
zauzené krůtí
jemně prso
zauzené prso
všechny záložky...
více informací a recept zde v boxu
▼ Otevři zde pro více informací ▼
Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
FB GRILL&BBQ mania https://www.facebook.com/groups/232590970759267/
FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Twitter https://twitter.com/pipMasterGrill
jemně zauzené krůtí prso
2 kg krůtí prso
sůl
pepř
kousek špeku
máslo
dip
2 zakysanky
rozmarýn
bazalka
oregano
limetka
sůl
pepř
cukr
při 130°C do teploty 60-65, pak přidat máslo a zabalit, a jet do 72-75°C cca 3 hodiny celkem
▼ Otevři zde pro více informací ▼
Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
FB GRILL&BBQ mania https://www.facebook.com/groups/232590970759267/
FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Twitter https://twitter.com/pipMasterGrill
jemně zauzené krůtí prso
2 kg krůtí prso
sůl
pepř
kousek špeku
máslo
dip
2 zakysanky
rozmarýn
bazalka
oregano
limetka
sůl
pepř
cukr
při 130°C do teploty 60-65, pak přidat máslo a zabalit, a jet do 72-75°C cca 3 hodiny celkem