#198 Indické jehněčí špízy s koriandrovým čatní

více informací a recept zde v boxu

▼ Otevři zde pro více informací ▼

eshop www.pipmaster.cz

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1


FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

STEVEN RAICHLEN - JAK GRILOVAT http://bit.ly/jakgrilovat

Indické jehněčí špízy s korindrovým čatní
750g mletého jehněčího plecka
3 lžíce nakrájeného koriandru
1 cibule
1/2 pálivé papričky - dle chuti
1 lžička nastrouhaného zázvoru
2 stroužky česneku
½lžičky mletého koriandru
½ lžičky mletého římského kmínu
½ lžičky mletého pepře
¼ lžičky muškátového oříčku
1 lžička soli nebo dle chuti
citron na ozdobu
arabský chleba nebo pita

koriandrové čatní
1 hrnek čerstvého koriandru
2 stroužky česneku
1/2 pálivé papričky nebo dle chuti
3 lžíce nasekaných vlašských ořechů
1 menší cibule
štáva ze 2 citronu
1 lžíce slunečnicového oleje
1 lžička soli
½mletého černého pepře
½ hnědého cukru
5 lžic vody