#203 Burger z trhaného hovězího masa

více informací a recept zde v boxu

▼ Otevři zde pro více informací ▼

eshop www.pipmaster.cz

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1


FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/

Burger z trhaného hovězího masa / Burger pulled beef
3,5-4 kg chuck roll

Injekce https://www.pipmaster.cz/KOSMOS-Q-RESERVE-BLEND-BRISKET-INJECTION-d115.htm
RUB https://www.pipmaster.cz/KOSMOS-Q-COW-COVER-RUB-297G-d104.htm

coleslaw
1 hlávka zelí
2 mrkve
1/2 lžičky celerové soli
250g majonézy
zálivka
4 lžíce cukru
4 lžíce slunečnicového oleje
4 lžíce jablečného octa
1/2 lžičky soli

Bulky ( verze z hotdog dle maškrtnice)
doporučuji po rozmáčknutí ještě znovu nechat vykynout a až poté pomazat vejcem, ne tak blbě jako jsem to udělal já, pak jsou bulky malé.
550 g hladké mouky
130 g podmáslí
110 g vody
40 g změklého másla
20 g slunečnicového oleje
25 g cukru (třtinový, řepný)
1 vejce
7 g sušeného droždí (20 g čerstvého)
10-11 g soli
vejce na potření