5 neobvyklých semínek – amarant, černucha i konopí - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

V kuchyni se objevuje celá řada různých semínek a šéfkuchař Roman Paulus natočil video, ve kterém představuje ta méně známá. Společně se podíváte například na amarant, což je skvělá bezlepková alternativa bulguru nebo kuskusu. Zjistíte také, co je to černucha, které se mimo jiné přezdívá i indický kmín. Hodí se do pečiva a díky své lehce pikantní chuti ji můžete použít i místo pepře. Dalšími jsou bazalkové semínko a konopné semínko, které skvěle doplní vaši ovesnou kaši nebo snídaňový jogurt. Obsahují plno bílkovin, a tak vám ráno zaručeně dodají spoustu energie. Nakonec zbývá už jen ostropestřec, který podporuje přirozenou obranyschopnost, obsahuje hodně tuků a bílkovin. ‍️ Už jste některá z těchto semínek vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/5-neobvyklych-seminek-amarant-cernucha-i-konopi

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:14 Amarant
1:01 Černucha
1:23 Bazalkové semínko
2:02 Konopná semínka
2:48 Ostropestřec