#57 grilovaná domácí vinná klobása
domácí vinná klobása na grilu
Přihlaste se k odběru kanáluhttps://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
▼ Otevři zde pro více informací ▼
1,5 kg vepřového plecka
0,5 kg bůčku bez kosti a kůže
0,5kg hovězí přední
5 housek bez máku a soli
40g soli
0,25l mléka
0,3-0,5l bílého vína
2g mletého bílého pepře
1g mletého nového koření
1g mletého muškátového květu
kůra z citronu
skopová střívka 20mm
Grilovat pomalu při nžší teplotě 150-180°C
Přihlaste se k odběru kanáluhttps://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
▼ Otevři zde pro více informací ▼
1,5 kg vepřového plecka
0,5 kg bůčku bez kosti a kůže
0,5kg hovězí přední
5 housek bez máku a soli
40g soli
0,25l mléka
0,3-0,5l bílého vína
2g mletého bílého pepře
1g mletého nového koření
1g mletého muškátového květu
kůra z citronu
skopová střívka 20mm
Grilovat pomalu při nžší teplotě 150-180°C