Americké brambory z horkovzdušné fritézy - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Domácí americké brambory jsou jedny z nejlepších, které můžete ochutnat, a tak šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na americké brambory (případně hranolky) připravené v horkovzdušné fritéze. Díky tomu, že horkovzdušná fritéza používá ke smažení opravdu jen vzduch minimální množství tuku, budete potřebovat kromě samotných brambor a lžíce oleje už jenom sůl a koření, kterým budete chtít brambory ochutit. Hodí se například sušený česnek, tymián, oregano, paprika, anebo jednoduše jakékoliv další koření, které máte rádi. Už jste někdy smažili v horkovzdušné fritéze? A co v ní připravujete nejraději?

Suroviny:
· brambory (typ C – moučné)
· olivový olej
· sůl
· sušený česnek
· sušené oregano
· sušený tymián
· mletá pálivá paprika
· mletá sladká paprika

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/americke-brambory-z-horkovzdusne-fritezy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Krájení brambor
0:53 Propláchnutí brambor
1:07 Osušení brambor
1:45 Přidání oleje, sůl, česnek, dalších bylinek
2:15 Pečení
2:34 Dokořenění
3:01 Závěr