Arancini se sýrem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Italská kuchyně se kromě hromady výjimečných chutí vyznačuje i tím, že se zásadně neplýtvá! I tak vznikly arancini, tedy krokety ze zbylého rizota plněné všemožnými dobrotami. Recept na jednu z variací natočil i šéfkuchař Roman Paulus, a tak se můžete dát do vaření! Arancini můžete naplnit stejně jako šéfkuchař gorgonzolou, ale také třeba mozzarellou nebo mletým masem. Zkrátka vším, co vám přijde pod ruku. Rýžové kuličky s náplní pak stačí už jen obalit v trojobalu a za pár minut smažení si začít pochutnávat! Jen tak, nebo třeba s rajčatovým pestem. Vyzkoušíte tuto italskou chuťovku?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/arancini-se-syrem

Suroviny:
- rizoto zbylé od oběda
- gorgonzola
- 100 g hladké mouky
- 2 vejce „M“
- 100 g strouhanky
- rostlinný olej
- rajčatové pesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe