Asijská polévka Pho Bo - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Tradiční a opravdu autentický recept na Pho Bo přímo z Hanoje. Jak hovězí vývar Pho uvařit nám ukáže šéfkuchař Roman Paulus v Kulinářské akademii Lidlu. Naučí nás recept na vietnamskou polévku s nudlemi získaný od místních šéfkuchařů v hanojské škole vaření, prozradí nám, jaké koření dodává vývaru Pho nezaměnitelnou chuť i s čím vším legendární vietnamskou polévku podávat, abychom si připadali jako na exotické dovolené. Připravte si hovězí, ale i vepřové maso, rýžové nudle a spoustu čerstvých bylinek a uvařte si doma tolik oblíbenou polévku z asijských restaurací.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/asijska-polevka-pho-bo

Suroviny:
Polévka:
- 3 l vody
- 2 kg hovězích kostí
- 1 vepřová nožička
- 70 g celeru
- 1 kořenová petržel
- 1 mrkev
- 1 cibule
- 500 g hovězího hrudí
- 4 šalotky
- 2 cm velký kousek zázvoru
- rostlinný olej
- 1 celá skořice
- 1 hvězdička badyánu
- 1 asijský kardamom
- 1 lžička rybí omáčky
Servírování:
- 600 g vařených širokých rýžových nudlí
- 1 lžička rybí omáčky
- 200 g hovězí svíčkové
- sójové výhonky
- 1 cibule
- čerstvá asijská bazalka
- čerstvý koriandr
- 1 lahůdková cibulka
- pálivé papričky
- 1 limetka
- vietnamská omáčka k namáčení závitků

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe