Asijské kuřecí knedlíčky Gyoza - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

I sami doma si zvládnete připravit oblíbenou japonskou specialitu, která není sushi. Šéfkuchař Roman Paulus tentokrát zavítal do světa japonské kuchyně, aby mohl ukázat přípravu tradičních Gyoza knedlíčků s náplní z kuřecího masa – nejlépe mletých nebo sekaných kuřecích stehen. Kromě přípravy náplně zjistíte i jak knedlíčky vytvarovat a opéct a naučíte se namíchat i jednoduchou omáčku ze sezamového oleje, rýžového octa a sójové omáčky. Jaká je vaše oblíbená japonská specialita?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/asijske-kureci-knedlicky-gyoza

Suroviny:
- 400 kuřecích stehenních řízků
- 20 g česneku
- 30 g lahůdkové cibulky
- 100 g + 2 lžíce sójové omáčky
- 12 g koření Togarashi
- pepř
- 300 g těsta na Gyoza knedlíčky
- 100 g rýžového octa
- 1 g sezamového oleje
- 30 g cukru
- 100 g rostlinného oleje
- sezamová semínka na ozdobu
- lahůdková cibulka na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe