Bazalkový sorbet - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Pokud si myslíte, že dobrý sorbet musí být vyrobený čistě jen z ovoce, vyvede vás šéfkuchař Roman Paulus z omylu! Vyzkoušejte jeho recept na výborný sorbet, v jehož složení je sice citronová šťáva, ale hlavní chuťovou složkou je rozmixovaná bazalka. Bazalkový sorbet budete mít připravený za chvíli a udělá radost úplně každému – dospělým třeba i s panákem kvalitní vodky nebo trochou prosecca či jiného šumivého vína. Dáte si?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bazalkovy-sorbet

Suroviny:
- 400 ml vody
- 270 g krupicového cukru
- 200 ml šťávy z citronů
- 2 hrsti čerstvé bazalky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe