Beef jerky – sušené hovězí maso - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Sušené maso má nespočet různých využití. Funguje skvěle jako na bílkoviny bohatá svačinka na cestách, pochutnáte si na něm namísto chipsů u televize, anebo (bez soli a koření) s ním můžete udělat radost i domácím mazlíčkům. Příprava tzv. jerky je navíc velmi snadná. Šéfkuchař Roman Paulus ukáže, jak připravit marinádu i jak hovězí jednoduše nakrájet na tenké plátky, které budou snadno vysychat. Nakonec vám postačí už jenom běžná sušička na ovoce. Už jste někdy jerky ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/beef-jerky-hovezi-susene-maso

Suroviny:
- 50 ml worcestrové omáčky
- 50 ml sójové omáčky
- 1 lžička třtinového cukru
- 1 lžíce uzené mleté papriky
- 1 lžička drceného pepře
- 1 lžička soli
- 1 lžíce sušeného granulovaného česneku
- 1 lžička sušené cibule
- 500 g hovězího zadního masa


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe