Bezlepkové vánoční pistáciové rohlíčky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vanilkové rohlíčky jsou klasika, která nesmí chybět na žádné vánoční tabuli. Co ale v případě, že pozvete ke stolu někoho, kdo drží bezlepkovou dietu? Šéfkuchař Roman Paulus připravil recept na rohlíčky, kde je klasická pšeničná mouka nahrazena moukou mandlovou a rýžovou. A aby byly rohlíčky ještě zajímavější, přidal do nich i namleté pistácie. Ve video návodu se pak naučíte vše potřebné – jak namíchat těsto, jak s ním zacházet i jak upéct ty nejkřehčí bezlepkové rohlíčky, které letos ochutnáte! Už jste někdy vyzkoušeli bezlepkové cukroví? Jak vám chutnalo?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bezlepkove-vanocni-pistaciove-rohlicky

Suroviny:
- 80 g másla
- 35 g pražených a solených pistácií
- 8 g kukuřičného škrobu
- 40 g třtinového cukru
- 35 g jemně mletých mandlí (mandlové mouky)
- 80 g rýžové mouky
- 1 citron (kůra)
- moučkový cukr na zasněžení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe