Bezlepkový krůtí řízek se šunkou a bramborový salát - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU
Tradiční řízek je jedno z nejlepších jídel, které si můžete k obědu nebo večeři připravit. Jestli ale máte chuť vyzkoušet tuhle klasiku i v netradičním (a bezlepkovém) podání, pusťte se do receptu šéfkuchaře Romana Pauluse na krůtí prsní řízek s čerstvou bazalkou a schwarzwaldskou šunkou. Kromě šunky obalíte krůtí prsa i v bezlepkovém trojobalu, který se skládá z rýžové mouky, vajíčka a kukuřičné strouhanky. Jako přílohu můžete podávat klasický bramborový salát, nebo můžete zvolit odlehčenou variantu bez majonézy stejně jako Roman Paulus. Jaký nejoriginálnější řízek jste kdy měli vy?
Suroviny:
Bramborový salát:
· 1 kg malých brambor
· 1 červená cibule
· 100 g kořeněných okurčiček Cornichons Premium Freshona
· 2 lžíce rostlinného oleje Vita D'or
· 2 lžíce jablečného octa
· 1 lžíce hrubozrnné hořčice Kania
· 200 ml kuřecího vývaru
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· hrst polníčku
Drůbeží řízky:
· 600 g krůtích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
· hrst lístků čerstvé bazalky
· 6 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Selection
· 100 g rýžové mouky
· 2 vejce „M“
· 100 g bezlepkové kukuřičné strouhanky
· přepuštěné máslo na smažení
· 1 citron
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/bezlepkovy-kruti-rizek-se-sunkou-a-bramborovy-salat
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava bramborového salátu
1:05 Naklepání krůtích řízků
1:50 Obalování řízků
2:10 Smažení řízků
2:38 Dochucení bramborového salátu
2:48 Servírování
Suroviny:
Bramborový salát:
· 1 kg malých brambor
· 1 červená cibule
· 100 g kořeněných okurčiček Cornichons Premium Freshona
· 2 lžíce rostlinného oleje Vita D'or
· 2 lžíce jablečného octa
· 1 lžíce hrubozrnné hořčice Kania
· 200 ml kuřecího vývaru
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· hrst polníčku
Drůbeží řízky:
· 600 g krůtích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
· hrst lístků čerstvé bazalky
· 6 plátků schwarzwaldské šunky Dulano Selection
· 100 g rýžové mouky
· 2 vejce „M“
· 100 g bezlepkové kukuřičné strouhanky
· přepuštěné máslo na smažení
· 1 citron
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/bezlepkovy-kruti-rizek-se-sunkou-a-bramborovy-salat
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Příprava bramborového salátu
1:05 Naklepání krůtích řízků
1:50 Obalování řízků
2:10 Smažení řízků
2:38 Dochucení bramborového salátu
2:48 Servírování