Bezmasý karbanátek s cuketou a parmezánovou kaší - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zkuste to bez masa! Šťavnatý karbanátek ozdobený cuketou a podávaný s neodolatelnou bramborovou kaší svíčkovou asi nenahradí, ale dozajista vás příjemně překvapí. Recept na karbanátek bez masa ukáže šéfkuchař Roman Paulus v Kuchyni Lidlu. Prozradí jak zpracovat Veganské mleté, čím vegetariánskou směs dochutit i jak bezmasé jídlo podávat, aby chutnalo i „masožravcům“. Vyzkoušejte, jestli vaši blízcí poznají, že se dnes obědvá bez masa .

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/bezmasy-karbanatek-s-cuketou-a-parmezanovou-kasi

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 cuketa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 lžíce nasekaného čerstvého tymiánu
- 5 stroužků česneku
- 550 g veganského mletého Next level Meat
- 1 cibule
- 1 lžička čerstvého rozmarýnu
- čerstvá listová petržel
- sladká mletá paprika Kania
- pálivá mletá paprika Kania
- 1 lžička francouzské dijonské hořčice Kania
- řepkový olej Vita D'or
- 350 g vařených brambor
- čerstvá smetana (33 % tuku) Pilos
- čerstvé plnotučné mléko Pilos
- hrst strouhaného sýru Parmigianno Reggiano Lovillio + na ozdobu
- hrst nasekané čerstvé bazalky + na ozdobu
- 12 sušených rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe