Bezová pěna - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu
Pěna z černého bezu je lehká, rychlá na přípravu a hlavně naprosto vynikající. Její chuť se dokonale snoubí se sezónním ovocem, ať už bude ze zahrádky nebo lesa. Základem pro přípravu pěny je bezový sirup. Ve následujícím videu vám Roman Paulus ukáže, jak želatinu správně rozpustit, aby vznikla hladká jogurtovo-smetanová hmota, a jaké ovoce je nejlepší. Pojďme na to!
Suroviny
300 g bílého jogurtu (10 % tuku)
180 ml bezového sirupu
50 g moučkového cukru
3 plátky želatiny
250 g ušlehané šlehačky
maková oplatka na podávání
lesní plody na podávání
čerstvá máta
Viz trick Romana na bezová pěna a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bezova-pena
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Suroviny
300 g bílého jogurtu (10 % tuku)
180 ml bezového sirupu
50 g moučkového cukru
3 plátky želatiny
250 g ušlehané šlehačky
maková oplatka na podávání
lesní plody na podávání
čerstvá máta
Viz trick Romana na bezová pěna a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bezova-pena
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe