Bigoli s kuřecím masem a špenátem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Těstoviny, kuřecí maso a špenát – tato kombinace nikdy nezklame. Ochutnejte recept Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na bigoli s kuřecím masem a špenátem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/bigoli-s-kurecim-masem-a-spenatem

Nákupní seznam
500 g kuřecích prsních řízků Řezníkova čerstvá porce
½ cibule
3 stroužky česneku
extra panenský olivový olej Primadonna
100 g prosciutta
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
oregano
750 g čerstvých těstovin bigoli Chef Select
100 ml suchého bílého vína
125 g čerstvého špenátu
250 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
parmezán na posypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe