Bramboráky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Bramborák je v Česku oblíbená specialita, na které si pochutnal snad už úplně každý. Víte ale, jak připravit ty úplně nejlepší? Poradí šéfkuchař Roman Paulus! Díky jeho video receptu na bramboráky opékané na sádle zjistíte, jak správně namíchat bramborákovou směs, jaké přidat koření a proč byste neměli zapomenout i na lžíci mléka. Do těsta pak můžete přidat cokoliv dalšího, co v něm máte rádi – třeba šunku nebo oblíbenou uzeninu. Pak už stačí jen osmažit bramboráčky na sádle (případně přepuštěném másle nebo rostlinném oleji) a podávat – ať už jako hlavní jídlo, nebo přílohu. Máte vy nějaký oblíbený trik na bramboráky? Podělte se o něj!

Suroviny:
300 g brambor (moučný typ C)
špetka celého kmínu
3 stroužky česneku
2 vejce „M“
špetka majoránky
sůl
pepř
1 lžíce plnotučného mléka
100 g hrubé mouky
sádlo na opečení

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/bramboraky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Smíchání ingrediencí
1:20 Smažení
2:30 Tipy
3:17 Servírování