Bramborová sláma - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Bramborová sláma, případně bramborová strouhanka, jak se jí také říká, je skvělou ozdobou masa a k tomu mu dodává příjemnou křupavost. Pokud se navíc nebojíte omaštěných prstů, můžete ji chroupat třeba u televize nebo s přáteli u piva. Šéfkuchař Roman Paulus vás naučí, jak si tuhle neobvyklou specialitu připravit, jaký vybrat varný typ brambor i jak je zbavit škrobu, aby se dobře osmažily. A až zvládnete přípravu bramborové slámy, zkuste příště stejným způsobem připravit i domácí bramborové chipsy, stačí brambory místo strouhání nakrájet na tenké plátky! Už máte chuť?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bramborova-slama

Suroviny:
- Velké moučné brambory – typ C
- Slunečnicový olej

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe