Bramborové knedlíky - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

K přípravě bramborových knedlíků potřebujete nejen brambory, ale také mouku a vejce. Brambory nemusí být čerstvě uvařené, můžete také využít ty z minulého dne od oběda. Forma knedlíku záleží jenom na Vás. Můžete je udělat v podobě menších kuliček, válečku, který potom nakrájíte na plátky nebo šišek. Těsto můžete také využít k přípravě italských noků. Podívejte se na trik a vyzkoušejte je sami.

Recept na přípravu bramborových knedlíků
Suroviny:
300 g brambor
1 vejce
sůl
100 g hrubé mouky

Postup:
Brambory uvařte ve slupce, oloupejte, nechte vychladnout a propasírujte. Přidejte vejce, osolte a zamíchejte. Poté přidejte mouku a vypracujte těsto. Z hotového těsta vyválejte šišku.
Knedlíky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 20 minut. Poté nakrájejte na plátky.

Viz trick Romana na bramborové knedlíky a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/bramborove-knedliky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe