Brambory carbonara - až je ochutnáte, tak už brambory nebudete chtít připravovat jinak| Chutný TV
Brambory carbonara - až je ochutnáte, tak už brambory nebudete chtít připravovat jinak| Chutný TV
SUROVINY:
brambory
1 kg
sůl
⅓ polévkové lžíce
voda
2 l
máslo
20 g
cibule
1 ks
krůtí prsa
150 g
sůl
⅓ polévkové lžíce
černý pepř
½ čajové lžičky
zakysaná smetana
300 ml
vejce
1 ks
parmazán
100 g
sůl
⅓ čajové lžičky
černý pepř
½ čajové lžičky
slanina
2-3 plátky
jarní cibulka
3 svazky
PEČEME NA 200 ° C / 30 min
SUROVINY:
brambory
1 kg
sůl
⅓ polévkové lžíce
voda
2 l
máslo
20 g
cibule
1 ks
krůtí prsa
150 g
sůl
⅓ polévkové lžíce
černý pepř
½ čajové lžičky
zakysaná smetana
300 ml
vejce
1 ks
parmazán
100 g
sůl
⅓ čajové lžičky
černý pepř
½ čajové lžičky
slanina
2-3 plátky
jarní cibulka
3 svazky
PEČEME NA 200 ° C / 30 min