Brambory v seně pečené v ohni - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Vůně ohně a pečených brambor jsou něco, co k létu neodmyslitelně patří. A jsou ještě lepší, když se nad ohništěm vinou dohromady. Zatímco klasické brambory v alobalu už připravoval snad každý, brambory v seně jsou jednoduchá pochoutka, kterou stojí za to vyzkoušet. Budete potřebovat jen rozpálené ohniště, litinový hrnec a samozřejmě brambory a seno. ️ Seno dodá bramborám skvělou vůni a chuť a rozpálené uhlíky okolo hrnce se postarají o to, aby byly brambůrky krásně propečené a měkké. Podávat je pak můžete jen tak – se slaninou nebo podmáslím – nebo jako přílohu ke grilovanému masu. S čím si je dáte vy?

Suroviny:
· malé syrové brambory

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/brambory-v-sene-pecene-v-ohni

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:08 Vystlání hrnce senem
0:28 Přidání brambor
0:50 Přiklopení pokličkou
1:05 Vložení do ohniště
1:29 Vytažení z ohně a servírování