Brownies - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Brownies můžeme s jistotou zařadit mezi ty nejčokoládovější dezerty na světě. O brownies podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse to můžeme říct téměř s jistotou, protože na jeden plech tohoto dezertu padne celé půlkilo hořké čokolády. Naučíte se, jak brownies připravit tak, aby byly upečené, ale přesto stále měkké a vlahé uvnitř. Dozvíte se také, jak tento dezert ozvláštnit, například silnou černou kávou nebo slanými buráky, které vykouzlí v kombinaci se sladkou čokoládou překvapivý chuťový zážitek. Nakonec se už musíte akorát ovládnout, abyste si na celé várce nesmlsli na jedno jediné posezení. S čím máte brownies nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://youtu.be/xTSwAWRHD68

Suroviny:
● 450 g másla
● 200 g třtinového cukru
● 6 vajec „M“
● 12 g soli
● 2 lžíce vanilkového extraktu
● 100 ml silné kávy
● 200 g krupicového cukru
● 150 g holandského kakaa
● 240 g hladké mouky
● 500 g hořké čokolády (70 % kakaové hmoty)
● 200 g restovaných solených arašídů

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe