Bryndzové pirohy s cibulkou a slaninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Uvařte si doma klasické slovenské jídlo! Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na tradiční bryndzové pirohy se smaženou slaninou a jarní cibulkou. Provede vás vším, od vykrajování pirohů přes jejich plnění až po vaření a dochucování. Tento slovenský recept vyžaduje sice trochu víc času na přípravu, ale samotné vaření je snadné a dokonce zábavné. A čím víc členů rodiny do vaření zapojíte, tím rychleji budete mít tuhle dobrotu s bryndzou na stole! Chutnalo vám? Napište nám o tom do komentářů.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/bryndzove-pirohy-s-cibulkou-a-slaninou

Suroviny:
- 500 g brambor (ideálně typ C)
- 300 g polohrubé mouky Castello
- 2 vejce „M“
- 375 g plnotučné bryndzy Pilos
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 svazek lahůdkové cibulky
- 100 g anglické slaniny Pikok
- 300 g zakysané smetany Pilos (16 %)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe