Bůček z pomalého hrnce který se na jazyku rozpadá!

Jídla z pomalého hrnce jsou neuvěřitelně lahodná. Vepřové maso (bůček nebo vepřový bok) na zelenině je toho důkazem. Dlouhá pomalá příprava pod bodem varu zaručuje minimální ztrátu živin obsažených v potravinách a výsledek je úžasný! Tak měkké maso se nedá ničím nahradit. Navíc je spotřeba pomalého hrnce velice malá! Pokud máte doma pomalý hrnec, určitě tento recept vyzkoušejte, nebudete litovat a vaše rodina si pochutná a pochválí vás. Přeji vám dobrou chuť! Brepta.

Seznam ingrediencí:

Vepřové maso (bůček, vepřový bok) 1500 g
Cibule 3 ks
Česnek 3 stroužky
Paprika 2 ks
Rajčata 3 ks
Olej 3 lžíce
Rajský protlak 70 gramů
Pepř a sůl
Kmín 1 lžička
Mletá paprika 1 lžíce
Chilli 1 lžička
Rozmarýn
Bílé víno 250 ml
Bobkový list 3 ks
worcestrová omáčka 1 lžíce

► Breptovy mlýnky a nádobí ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

► Kuchyňská prkenka ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

DŮLEŽITÉ! Pokud se vám video líbilo, můžete se jednoduše podílet na vývoji kanálu!

► Sdílejte toto video s přáteli na sociálních sítích!
► Ohodnoťte video! Velice důležité pro doporučování videa ostatním!
► Napište komentář nebo alespoň smajlíka!
► Odebírejte kanál! ZDE: https://bit.ly/3A20q1x
► Klikněte na zvoneček Budete automaticky upozorněni na nová videa!

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty