Bulgurový salát s kuřecími stehny - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Lahodná pečená kuřecí stehna na víně, podávaná se zdravým bulgurovým salátem se zeleninou a zasypaná kešu ořechy. Tahle jednoduchá večeře se výborně hodí i jako oběd do krabičky na druhý den a recept na ni vám prozradí Marcel Ihnačák ve videu Kuchyně Lidlu. Dozvíte se, na kolik stupňů péct kuře, jaká zelenina se hodí do bulgurového salátu a jak kuřecí stehna perfektně dochutit. Dopřejte si pořádnou porci bez výčitek ještě dnes!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/bulgurovy-salat-s-kurecimi-stehny

Suroviny:
-1 kg kuřecích horních stehen
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-bio extra panenský olivový olej Primadonna
-čerstvý tymián
-7 stroužků česneku
-2 citrony
-200 ml suchého bílého vína (nebo vody)
-100 g bulguru Campo Largo
-1 velký lilek
-1 cuketa
-2 řapíky celeru
-250 g cherry rajčat (červené, žluté)
-1 hrst kešu ořechů Alesto
-1 svazek lahůdkové cibulky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe