BULHARSKÁ POMAZÁNKA! VŠE CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O JEJÍ PŘÍPRAVĚ PLUS JEDEN BONUS NAVÍC!

Připravte si tu nejlepší Bulharskou pomazánku sami doma. Má to dvě obrovské výhody! Víte co jíte (bez éček, kvalitní hovězí maso a pod.) a jako bonus získáte kvalitní hovězí vývar. Na vysokou kvalitu pomazánky vás vyjde levně a bude jí poměrně hodně (cca 2 Kg) a to se vyplatí! Bulharská pomazánka se výborně hodí na topinky potřené česnekem, na silvestrovskou tabuli, nebo jen tak s rohlíkem na svačinu. V tomto videu také naleznete přesné váhy použitých surovin, což vám výrobu Bulharské pomazánky usnadní. Výroba Bulharské pomazánky vás bude bavit a když dodržíte přesný postup, tak se vám bohatě odmění vynikající chutí. Přeji Vám hodně zdraví a dobrou chuť přátelé! Brepta.

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Hovězí maso 500 g
Brambory 500 g
Cibule 300 g
Okurky 250 g
Majonéza 250 g
Kečup 6 PL
Mletá paprika 2 PL
Sůl a pepř

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Brambory #Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!