Burger v tortille se sýrem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Poctivý a chutný burger nemusíte připravovat jen do máslové briošky, ale klidně i do pšeničné tortilly, jak to dělá v tomto receptu šéfkuchař Roman Paulus. Naučíte se namíchat maso na burgery, správně ho ogrilovat i naplnit s ním tortillu společně s čedarem, salátem a vynikajícím dresinkem tisíce ostrovů. ️ Navíc vám díky použití tortilly namísto tradiční bulky zbyde mnohem víc místa na přílohu. Jaká to bude? Napište nám do komentářů!

Suroviny:
· 800 g mleté maso mix 100% XXL Řezníkova čerstvá porce
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem 4 druhů Kania
· 2 lžíce extra panenský olivový olej Primadonna
· 8 tortilla wrap Snack Day
· 480 g sýr čedar (plátky) Milbona
· ½ ledový salát
· dresink tisíce ostrovů

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/burger-v-tortille-se-syrem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:17 Vytvarování burgerů
0:40 okořenění a osolení
0:51 Grilování
1:30 Plnění tortill
2:12 Zapečení tortilly
2:30 Závěr