Bylinková majonéza - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu
Bylinkovou majonézu využijete prakticky kdekoliv, kde byste jinak použili běžnou majonézu – tedy v burgerech, na chlebíčkách nebo jen tak k hranolkám. Její výhoda je krásně zelená barva a samozřejmě i bylinková chuť, která vám umožní vytvořit spolu s dalšími surovinami zajímavé chuťové kombinace. A jak na ni? To prozradil šéfkuchař Roman Paulus ve svém video návodu. Potřebujete dijonskou hořčici, žloutky, citronovou šťávu nebo ocet a samozřejmě bylinkový olej. To vše smícháte v mixéru a pak už to je jen o postupném ochutnávání a dochucování k naprosté dokonalosti. S čím si bylinkovou majonézu dáte nejraději vy?
Suroviny:
· 6 x
· 1 lžíce dijonská hořčice
· 1 citron (šťáva)
· sůl
· pepř
· 500 ml bylinkový olej
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/bylinkova-majoneza
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Základ
0:42 Mixování
1:01 Přilévání bylinkového oleje a kontrola konzistence
1:33 Dochucení
1:57 Dokončení a závěr
Suroviny:
· 6 x
· 1 lžíce dijonská hořčice
· 1 citron (šťáva)
· sůl
· pepř
· 500 ml bylinkový olej
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/bylinkova-majoneza
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:20 Základ
0:42 Mixování
1:01 Přilévání bylinkového oleje a kontrola konzistence
1:33 Dochucení
1:57 Dokončení a závěr