Candát na másle s bramborovými rösti - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Připravte si pravděpodobně nejchutnější sladkovodní rybu – candáta podle Marcela Ihnačáka a podávejte ji s bramborovými rösti.
Viz recept Marcela na candát na másle s bramborovými rösti a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/candat-na-masle-s-bramborovymi-rosti

Nákupní seznam
2 velké brambory
mořská sůl v mlýnku Kania
2 stroužky česneku
špetka majoránky Mikado
extra panenský olivový olej Primadonna
200 g zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
¼ červené papriky
1 lžíce kapar
1 hrst čerstvé bazalky
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžička medu Confeira
1 citron
2 filety candáta
1 lžíce másla Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe