Čarodějný guláš ze zbytků a krkovice - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Máte rádi recepty ve stylu „co dům dal“? Jeden takový připravil šéfkuchař Roman Paulus a využijete v něm všechno, co vám zbylo z posledního opékání buřtů. Stačí ke špekáčkům přihodit pokrájenou vepřovou krkovici (či hovězí kližku), zeleninu (nejlépe rajčata a papriku, ale můžete přihodit prakticky cokoliv, co najdete v lednici) a to vše zalít trochou piva. Roman Paulus do buřtů s krkovicí na pivu přidává i fazole, ale podobně poslouží například i čočka či cizrna. Přílohu si také můžete vybrat podle toho, co najdete doma a co vám nejvíce chutná – uplatníte rýži, houskový knedlík, ale také libovolné pečivo. Co do buřtů na pivu nejraději přidáváte vy?

Suroviny:
· 2 lžíce sádlo Pikok
· 3 cibule
· 6 stroužků česnek
· 1 kg vepřová krkovice bez kosti Řezníkova čerstvá porce
· 3 bobkový list Kania
· 1 snítka čerstvý rozmarýn
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g sekaná rajčata Baresa
· 30 g plnotučná hořčice Kania
· 2 lžíce sladká paprika Kania
· 1 pálivá paprička
· 500 ml světlé pivo Argus
· 500 ml vepřový vývar
· 250 g špekáčky
· 250 g kidney fazole Freshona
· 450 g předvařená rýže Golden Sun
· na ozdobu listová petržel

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/carodejny-gulas-ze-zbytku-a-krkovice

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Restování základu a krkovice
0:55 Přidání dalších surovin
1:14 Přidání piva
1:45 Vývar a vaření do měkka
2:00 Přidání buřtů a fazolí
2:23 Servírování