Carpaccio z hovězí svíčkové - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Hovězí carpaccio – samozřejmě z poctivé svíčkové – si můžete připravit i na grilovačce. Šéfkuchař Marcel Ihnačák přichystal recept na netradiční variaci carpaccia, kterou připravuje na grilu a doplňuje ji grilovaným fenyklem. Kromě toho, že zjistíte, jak správně připravit gril, naučíte se i očistit hovězí svíčkovou a nachystat ji tak, aby se z ní poté jednoduše krájely tenké plátky. Kromě fenyklu si pochutnáte i na pomerančových segmentech, polníčku, borůvkách a samozřejmě hoblinkách parmezánu. Už jste carpaccio někdy vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/carpaccio-z-hovezi-svickove

Suroviny:
- 600 g hovězí svíčkové Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s černým pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 1 fenykl
- 2 pomeranče
- 1 hrst čerstvých bylinek (listová petržel, máta)
- 2 hrsti polníčku
- 1 hrst čerstvých borůvek
- 40 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe