Celozrnné špagety s vinnou klobásou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Špagety si můžete dopřát v tisícovce různých podob. Jedna z těch méně tradiční jsou celozrnné špagety s omáčkou s vinnou klobásou podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Tento rychlý těstovinový recept je inspirován tradiční italskou pastou, do které se dává klobása salsiccia. V české variantě budete potřebovat česnek, drcená rajčata, již zmiňovanou vinnou klobásu a pro lepší chuť i pár pálivých papriček a bílé víno. Roman Paulus vás kromě samotného receptu naučí i to, jak správně špagety podávat, jako se to dělá v Itálii, i co můžete použít na dochucení kromě známého parmezánu. Až tento recept vyzkoušíte, dejte nám vědět, jak jste si pochutnali!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/celozrnne-spagety-s-vinnou-klobasou

Suroviny:
- 400 g celozrnných špaget Combino
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 3 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
- 8 stroužků česneku
- 1 čerstvá pálivá paprička
- 200 g lahůdkové vinné klobásy Řezníkova čerstvá porce
- 100 ml bílého vína Soave
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 plechovka (400 g) krájených rajčat Freshona
- hrst čerstvé bazalky
- sýr s modrou plísní Rival Pilos posypání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe