Celý hovězí vysoký roštěnec s grilovaným chřestem - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Patříte mezi opravdové milovníky dobře ugrilovaného masa? V takovém případě je pro vás tento recept tím naprosto pravým! Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na grilování hovězího vysokého roštěnce – ze kterého se dělají například i ribeye steaky – vcelku. Potřebujete k tomu jen vědět, jak maso předem svázat, aby dobře drželo pohromadě, a pak taky mít dostatek trpělivost. ⏳ Je to totiž práce (nebo spíš zábava) na dvě až tři hodiny. Odměnou za dlouhé čekání vám bude výborné maso, na kterém si pochutnáte nejlépe s grilovaným zeleným chřestem a beárnskou omáčkou. Už jste někdy tak velký kus masa grilovali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/cely-hovezi-vysoky-rostenec-s-grilovanym-chrestem

Suroviny:
- hovězí vysoký roštěnec (ribeye)
- sůl
- pepř
- čerstvý rozmarýn
- čerstvý tymián
- zelený chřest
- extra panenský olivový olej
- béarnská omáčka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe