Černohorský řízek - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Taky už máte dlouho chuť na pořádný bramborák? Zkuste známý pokrm trochu obměnit a připravte si černohorský řízek! Že nevíte, o co jde? Šéfkuchař Marcel Ihnačák vám ukáže to nejlepší bramborákové těsto na obalení vepřového masa. A poradí i s přílohou. Uvařte si netradiční bramborovou kaši s parmezánem. Tak už na nic nečekejte a pusťte se do strouhání!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/cernohorsky-rizek

Suroviny:
Černohorský řízek:
- 1 kg vepřové kýty v celku Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1–2 velké brambory
- 4 stroužky česneku
- 3 vejce
- 1 lžička sušené majoránky Kania
- 3 lžíce hladké mouky Castello + na obalení
- slunečnicový olej Vita D´or (na smažení)
Bramborová kaše:
- 1 kg brambor
- 1 hrst nastrouhaného parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio + na ozdobu
- 3 lžíce rozpuštěného másla Pilos
- čerstvá listová petržel
- citron

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe