Čerstvé těstoviny s krevetami a fenyklem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nejenom na Silvestra (nebo Nový rok) oceníte recepty, které jsou jednak rychle hotové a které vás navíc příliš nezatíží. Jedním z nich jsou i těstoviny s krevetami a fenyklem podle návodu šéfkuchaře Romana Pauluse. Zjistíte, jak připravit omáčku z již zmiňovaného fenyklu, krevet, ale také bílého vína, smetany a bazalky. Uvařené těstoviny pak stačí s omáčkou už jen smíchat a můžete podávat! Hotovo budete mít už za pár minut, takže pokud si chcete s receptem více pohrát, připravte si na něj domácí těstoviny. Už jste domácí těstoviny někdy zkoušeli?

Suroviny:
· 400 g čerstvé těstoviny pappardelle Italiamo
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 1 × fenykl
· 4 stroužky česnek
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 200 g syrové krevety
· 8 × cherry rajčata
· 50 ml suché bílé víno Soave
· 200 ml čerstvá smetana (33 % tuku) Pilos
· 1 × snítka bazalka
· 50 g parmazán Parmiggiano Reggiano Italiamo
· 1 × bio citron (kůra)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/cerstve-testoviny-s-krevetami-a-fenyklem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:10 Vaření těstovin
0:18 Příprava základu na těstoviny
1:47 Smíchání omáčky a těstovin
2:15 Servírování