Čevabčiči - Kočička nejen ze školních jídelen

I když by se mohlo podle názvu zdát, že se čevabčiči dělá z koček, není tomu tak Milovníci těchto domácích mazlíčků tak můžou navzdory poznámkám vtipálků zůstat v klidu! Pro někoho je čevabčiči vzpomínka na školní jídelny, pro jiného vzpomínka na dovolenou v Chorvatsku nebo Turecku. Ať ho ale znáte odkudkoli, vždy se jedná o mleté maso doplněné česnekem a kořením. Kdo má rád poctivé čevabčiči, použije jehněčí maso a přidá si do něj čubricu. My jsme raději zvolili tu naši „Československou verzi“, kdy jako příloha nikoho neurazí brambory, hořčice a cibule. Zajímavým doplňkem je pak ajvar. Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně, usmažíme si čevabčiči! Přejeme dobrou chuť! Mňau!


Používáme švédské nádobí SKEPPSHULT

https://www.litinove-nadobi.cz/

Navštivte nás také ZDE:

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► WEB: https://www.receptybezbrepty.cz
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!