Ciabatta plněná vepřovou pečení a gorgonzolou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Šéfkuchař Marcel Ihnačák vám ukáže, jak připravit vepřovou pečeni s česnekem, rozmarýnem a dijonskou hořčicí. Samozřejmě si ji můžete, až bude krásně propečená, dopřát třeba se šťouchanými brambory, ale pokud chcete připravit netradiční svačinu na výlet nebo pohoštění na první jarní zahradní párty, servírujte ji v opečené italské ciabattě – společně s aromatickou gorgonzolou. K tomu se vám bude hodit i rychlý návod na domácí bylinkové máslo a pár šikovných tipů na servírování. S čím dalším byste si vepřovou pečeni rádi dali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/ciabatta-plnena-veprovou-peceni-a-gorgonzolou

Suroviny:
- 500 g vepřové pečeně v celku Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- olivový olej Primadonna
- 4 stroužky česneku
- čerstvý rozmarýn
- 2 červené cibule
- 2 lžíce dijonské hořčice Kania
- 150 ml bílého suchého vína
- 125 g másla Pilos
- 1 citron
- 2 ciabatty nebo jiné křupavé pečivo
- 100 g gorgonzoly vcelku Lovilio
- 2 hrsti rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe