Čočkový salát s lososem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Skvělá večeře pro sportovce, lehký sytý oběd do krabičky i chutná svačina během dne. To všechno může být lahodný čočkový salát s opečenou podkovou ze šťavnatého lososa. Jak ho připravit vám prozradí Marcel Ihnačák v Kuchyni Lidlu. Dozvíte se osvědčený recept na čočkový salát, tip, jak nejlépe opéct lososa i tip na servírování. Zdravě, sytě a chutně jde dohromady! Vyzkoušejte to i vy.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/cockovy-salat-s-lososem

Suroviny:
- 2 podkovy lososa
- 100 g čočky Campo Largo
- 2 bobkové listy Mikado
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- červená cibule
- řapíky celeru
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- stroužky česneku
- 100 g cherry rajčat
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 hrst polníčku
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe