ČORBA OD NÁMOŘNÍKA! NEJLEPŠÍ VYPROŠŤOVÁK MISTRA KUCHAŘE

Vydatná polévka čorba vás postaví na nohy nejen po bujarých oslavách. Vaří se od Balkánu až po Střední Asii. Je velice podobná gulášové polévce ale chutí nikoliv. Polévku si můžete připravit na mnoho způsobů (Bulharská čorba, Maďarská čorba, Srbská čorba, fazolová, kuřecí nebo rybí) Variant receptů na tuto polévku je mnoho. Jedno je ale jisté! Čorba je vynikající! Dnes poprvé v historii kanálu recepty bez Brepty, nejsou ve videu moje ruce. Čorbu pro Vás připravil mistr kuchař Petr Eliáš, který má více než třicetileté zkušenosti v kuchyni. Vypovídá o tom jeho vyhlášená restaurace U Námořníka. Od roku 1996 restauraci provozuje v rodišti Leoše Janáčka (Hukvaldy) Děkuji mistře Petře za spolupráci a Vám všem přeji hezkou podívanou a všechno nejlepší do nového roku! ️ Brepta.

Pokud chcete podpořit moji tvorbu, navštivte můj e-shop a obdarujte na Vánoce své blízké krásným dárkem. Děkuji Vám!

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT a velice oblíbený mlýnek na koření objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/kategorie-produktu/doplnky/

►►► Překvapení! Když v e-shopu www.premiove-noze.cz v nákupním košíku zadáte heslo RBB získáváte 20% slevu na vybrané nože! (Kromě zboží v akci) To je malý dárek ode mne. Blíží se Vánoce a určitě se bude hodit. Odkaz na obchod najdete v e-shopu https://www.receptybezbrepty.cz

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

Seznam použitých ingrediencí:

Cibule 200 g
Česnek (6 stroužků)
Sádlo 100 g
Sůl
Hovězí krk 300 g
Vepřová plec 300 g
Pepř 5 g
Tymián, rozmarýn
Rajský protlak 70 g
Sladká mletá paprika 10 g
Hovězí vývar 3 L
Mrkev, petržel, celer
Papriky

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Čorba #Polévka #Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► TWITTER: https://twitter.com/RBrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!