Crostini s mořskými plody - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Tušíte, co to jsou crostini? Pod tímto na první pohled krkolomným názvem se skrývají populární italské jednohubky, které nejenom že skvěle chutnají, ale také jsou velmi jednoduché na přípravu. Přesvědčí vás o tom šéfkuchař Marcel Ihnačák, který natočil video návod na crostini s mořskými plody. Naučíte se připravit směs ze zeleniny a mořských plodů i orestovat pečivo jako základ tohoto předkrmu. Jediné, co budete pak potřebovat, je trocha trpělivosti a fantazie při samotném zdobení. Už jste tento italský předkrm někdy vyzkoušeli?

Suroviny:
· 3 stroužky česneku
· 1 pálivá paprička
· olivový olej Primadonna
· 500 g mořských plodů
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· ½ citronu (šťáva)
· 3 řapíky celeru
· ½ červené cibule
· 1 lžíce plnotučné hořčice Kania
· 200 g zakysané smetany Pilos (18 %)
· 2 lžíce majonézy Kania
· 1 hrst čerstvých bylinek (bazalka, pažitka, petržel)
· chléb nebo jiné pečivo
· 1 hrst polníčku

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/crostini-s-morskymi-plody

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe