Cuketový salát s jemně zauzeným lososem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Spousta salátů funguje spíš jako lehká příloha, ale tento vás skvěle zasytí jako hlavní chod. Šéfkuchař Marcel Ihnačák přichystal recept na výborný salát s brambory, cuketou a červenou cibulí, které doplnil výrazným česnekem, sušenými rajčaty a černými olivami. Hlavní chuťovou složkou je nicméně jemně zauzený losos, kterého ale můžete bez obav nahradit třeba tuňákem nebo restovaným kuřecím masem. Na závěr už zbývá jen přidat trochu rukoly nebo jiného oblíbeného salátu a naměkko uvařené vejce. Už jste někdy podobný salát vyzkoušeli?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/cuketovy-salat-s-jemne-zauzenym-lososem

- 200 g malých brambor
- 2 vejce „M“
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 cuketa
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 1 červená cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 hrst sušených rajčat Baresa
- 1 hrst černých oliv bez pecek Baresa
- 220 g lehce zauzeného lososa
- ½ citronu (šťáva)
- 1 hrst salátu mix

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe