Divoká vs. klasická brokolice: Jaký je rozdíl a jak je zpracovat?

Brokolice je zelenina, která dělí lidi na dva tábory – šéfkuchař Roman Paulus vás ale přesvědčí, že byste se měli přidat do toho, který si ji nemůže vynachválit. ️ Ve svém videu vám ukáže dva základní druhy brokolice – kromě té klasické, která se podobá květáku, se v kuchyni objevuje i takzvaná divoká (neboli stonková či chřestová) brokolice. Avšak ta není zdaleka tak běžná. Oba druhy jsou ale velmi univerzální a dají se vařit (jen krátce!), smažit nebo restovat. ‍ Vyzkoušejte ji podle tipů Romana Pauluse a zaručeně si pochutnáte. A co vy? Také brokolici tak milujete?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/divoka-vs-klasicka-brokolice-jaky-je-rozdil-a-jak-je-zpracovat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Divoká brokolice a jak ji připravit
0:24 Klasická brokolice a jak ji připravit
2:05 Závěr