Do křupava ugrilované plátky bůčku, skvělý recept #363
V dnešním videu si uděláme bůček, tak trochu zase jinak. Grilovaný bůček prostě patří mezi to nejlepší co si na grilu můžete udělat a my si jej uděláme a uděláme si jej do křupava! Bůček doporučuji rozhodně všem začátečníkům, protože na něm můžete co nejméně zkazit, stejně jako o rybě platí pořekadlo, že rybu nepřesolíš, tak o bůčku, platí pořekadlo že bůček nevysušíš. Mrkněte na video, dejte palec a určitě mi napište do komentářů.
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/