Do křupava ugrilované plátky bůčku, skvělý recept #363

V dnešním videu si uděláme bůček, tak trochu zase jinak. Grilovaný bůček prostě patří mezi to nejlepší co si na grilu můžete udělat a my si jej uděláme a uděláme si jej do křupava! Bůček doporučuji rozhodně všem začátečníkům, protože na něm můžete co nejméně zkazit, stejně jako o rybě platí pořekadlo, že rybu nepřesolíš, tak o bůčku, platí pořekadlo že bůček nevysušíš. Mrkněte na video, dejte palec a určitě mi napište do komentářů.

Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/