Domácí arašídové máslo - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Američané si dávají burákové máslo namazané na toastu s džemem, šéfkuchař Roman Paulus si ho rád přimíchává do tvarohu nebo jogurtu. Skvěle ale chutná i třeba jen tak s ovocem, v mléčném koktejlu nebo se zmrzlinou. V tomto videu Kulinářské akademie Lidlu zjistíte, jak jednoduché je připravit si arašídové máslo doma. Potřebujete jen několik základních surovin a v ideálním případě multifunkční kuchyňský robot Monsieur Cuisine. Pokud ho nemáte, nepropadejte panice – hravě si poradíte i bez něj! S čím si nejraději dáváte burákové máslo vy?

Suroviny:
· 300 g arašídy (pražené, nesolené)
· 40 g květový med
· 1 špetka sůl

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/domaci-arasidove-maslo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Zahřívání
1:04 Mixování
1:17 Přidávání ingrediencí soli a medu
1:41 Dodělání
1:55 Servírování