Domácí čokoládovo-oříškový krém - Kulinářská Akademie Lidlu

Kdo z nás v dětství rád nemlsal různé čokoládové krémy. Některým z nás to vydrželo až do dospělosti. Připravte si takový krém sami doma, protože nic se nevyrovná domácím sladkostem a mlskám. Je to tak snadné, podívejte se na následující video, kde vám poradí Roman Paulus. Hodí se na palačinky, do dezertů nebo jen tak na lžičku. V lednici ho můžete uchovávat i několik týdnů, ale jsme přesvědčeni, že zmizí mnohem dříve.

Recept na přípravu domácího čokoládovo-oříškového krému:
Suroviny:
250 g lískových oříšků
1 lžíce vanilkového aroma
špetka soli
170 g rozpuštěné mléčné čokolády
75 g moučkového cukru
3 lžíce kakaa
1 lžíce rostlinného oleje

Postup:
Lískové oříšky opražte v troubě nebo nasucho v pánvi a zbavte slupky. Vložte do mixéru a rozmixujte na jemnou pastu. K rozemletým oříškům přidejte vanilkové aroma, špetku soli, rozpuštěnou čokoládu, moučkový cukr, kakao a olej. Rozmixujte na jemnou hmotu a přendejte do uzavíratelné skleničky.
Uchovávejte v chladu, ale před použitím nechte povolit při pokojové teplotě.

Viz trick Romana na domácí čokoládovo-oříškový krém a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/domaci-cokoladovo-oriskovy-krem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe