Domácí jogurt - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Máte jogurtovač nebo přemýšlíte, jestli si ho nepořídit? Rozhodně se to vyplatí! Šéfkuchař Roman Paulus připravil návod na výrobu domácího jogurtu, který vydrží v lednici bez problémů klidně i celý týden, ale určitě ho sníte mnohem dříve. K jeho výrobě potřebujete jednoduše jen mléko a (možná překvapivě) jogurt. Speciálně ten s živými jogurtovými kulturami. A pokud si chcete udělat opravdu poctivou várku z čerstvě nadojeného mléka, prozradí vám Roman Paulus i to, jak ho před přípravou jogurtu správně pasterizovat. A s čím si ho dáte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/domaci-jogurt

Suroviny:
- 1 l plnotučného mléka
- 200 g selského bílého jogurtu zrajícího v kelímku Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe