Domácí pizza se zeleninou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kdo by nemiloval italskou kuchyni. Těstoviny ale tentokrát nechte ve spíži a připravte se na vynikající domácí pizzu, vhodnou i pro vegetariány. Šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidlu ukáže recept na odzkoušené těsto na pizzu i tipy na lahodné a rozhodně neobvyklé obložení pizzy. Nalaďte své chuťové pohárky na výtečné spojení lilkového kaviáru, cukety, sušených rajčat a balkánského sýra a nechte svůj domov provonět atmosférou slunečné Itálie.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/domaci-pizza-se-zeleninou

Suroviny na 4 pizzy:
Těsto na pizzu:
- 550 g hladké mouky Castello
- 15 g soli Castello
- 1 lžíce krupicového cukru Castello
- 22 g čerstvého droždí
- 260 ml vlažné vody
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
- hrubá mouka Castello na vyválení
K obložení pizzy:
- 425 ml (1 plechovka) krájených rajčat s bazalkou Freshona
- 2 lžíce extra panenského olivového oleje Primadonna
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 135 g (1 vanička) lilkového kaviáru Chef Select
- 200 g tenkých opečených plátků cukety
- 12 půlek sušených rajčat
- 1 hrst natrhané čerstvé bazalky
- 100 g balkánského sýru Pilos
- čerstvá rukola k podávání

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe