Domácí pizza v keramickém grilu s nástavbou DoJoe #271
Dnes si ukážeme jak jde udělat domácí pizza ve stylu neapolitano a to pomocí keramického grilu při teplotě 350-370°C. Pizza je hotová během 3-4 min a chutná naprosto báječně. Ukážeme si jak na domácí sugo, a uděláme 3 varianty pizzy: Margheritu, šunkovou a piccante. Vy si samozřejmě můžete udělat svojí variantu, u pizzy je to podobné jako u burgrů, snese v podstatě téměř všechny možné suroviny, které máte rádi. Do komentářů mi napište jestli i vy děláte pizzu a jakou máte nejraději.
návod a suroviny opět najdete na mém blogu
▶ https://www.pipmaster.cz/domaci-pizza-recept
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/
návod a suroviny opět najdete na mém blogu
▶ https://www.pipmaster.cz/domaci-pizza-recept
Navštivte můj eshop
▶https://www.pipmaster.cz/
--⏱️ Časové Značky ⏱️---
Přihlaste se k odběru kanálu
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1
Staňte se členem kanálu a získej výhody
▶https://www.youtube.com/c/pipmaster/join
Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pip.mastercz
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/