Domácí zmrzlina ze svařeného vína - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Jakou nejzvláštnější příchuť zmrzliny jste kdy ochutnali? Vsadíme se totiž, že tato bude aspirovat na první pozici vašeho žebříčku. Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na přípravu zmrzliny s příchutí svařeného vína. Svařákovou zmrzlinu si připravíte velmi snadno – jedná se o klasickou smetanovou zmrzlinu ze žloutků, cukru, smetany a mléka. Navíc už budete potřebovat jen domácí zmrzlinovač a pěknou porci dobrého svařeného vína. Vyzkoušíte?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/domaci-zmrzlina-ze-svareneho-vina

Suroviny:
- 300 ml červeného vína
- 1 tyčinka skořice
- 5 hřebíčků
- 3 hvězdičky badyánu
- plátek bio pomeranče
- 150 g krupicového cukru
- 5 žloutků
- 350 ml smetany (33 % tuku)
- 200 ml plnotučného mléka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe